– idrotta med oss i Ramkvilla

Örjansklubben, ÖKR, är aktiv idrottsförening som funnits sedan 1941. Örjansklubben har fyra sektioner;

  • Fotboll,
  • Bordtennis,
  • Skidor samt
  • Motion.

 

De tre första är kopplade till respektive förbund och där har vi tävlingsverksamhet. Under motion samlar vi de aktiviteter som inte är kopplade till tävling, t ex måndag och torsdagsgympan, boxercise, barngympa mm. Se kalendern för tävlingar, träning och återkommande arrangemang.

Fotbollsskolan i juni lockar återkommande många skolbarn och är i förhållande till invånarantal en av de största i kommunen. I juli ordnar vi den årliga gäddfisketävlingen där många storfiskare prövar lyckan i Örkens och Klockesjöns vatten. Detta är bara några av alla de evenemang som Örjansklubben är engagerade i. Kom med du också.

I många år har vi arrangerat det mycket uppskattade valborgsspexet eller andra uppträdanden i Ramkvilla gymnastikhall och fixat valborgsbrasa med sång efter spexet. Övriga arrangemang av större karaktär som vi är med i, men inte är huvudansvariga, är Ramkvilla Marknad samt Vildmarksloppet.

Under 2017 fick vi ett bidrag av Inga Johansson i samband med hennes 90-årsdag. I styrelsen bestämde vi tidigt att pengarna skulle användas till ungdomsverksamheten på något sätt. Pengarna blev ett bidrag till bordtennissektionens senaste satsning, en pingisrobot. Att se klubbens ungdomar nöta teknik med roboten är riktigt roligt.

Bli medlem i Örjansklubben

Medlemskap kan du lösa i Puttes Lanthandel, hos gruppledare eller genom inbetalning till bg 5622-4298, swish på nr 123 596 45 15. När du betalar måste du skriva: Medlemsavgift, namn, antal och ålder på inbetalningskortet. Barn upp till 18 år, 100:-, vuxna 200:- och familjekort 500:-.

Årsmöte 2018

18 februari, i klubbstugan vid ån i Ramkvilla.

Kontakt:
Jimmi Olsson, ordförande, tel 070- 34 35 286
E-post: jimmi_olsson@hotmail.com

orjansklubben_ramkvilla_vetlanda_smaland