Golfbanan är en naturskön fullängds 9-hålsbana med 18 tees med vatten i spel på nästan alla hål. Par 74. Klubben har drygt 300 aktiva medlemmar som kommer från olika delar av Sverige men även från Danmark, Holland, Tyskland och Schweiz.

Klubbens motto är ”Den lilla klubben med den stora gemenskapen. Lite lugnare, lite snabbare, lite gemytligare”.

Öppettider Ramkvilla GK våren/sommaren 2022

Fram till sommarlovet kommer vi att hålla kiosk/servering öppen lördagar och söndagar mellan kl 11 och 15. Därefter alla dagar i veckan mellan kl 11 och 18. 

Välkommen för att köpa en kopp kaffe, en glass, en macka eller kanske en hamburgare. Spela en runda golf, lite boule – eller bara njut av den vackra utsikten över Klockesjön.

Är du sugen på något enkelt utanför våra öppettider finns en varuautomat att handla i. Där hittar du bland annat kylda drycker och olika slags chokladbitar.

Ramkvilla GK gm Carola Fingalsson

Om golfklubben

Ramkvilla golfklubb bildades i mars 2004 och blev medlem nummer 500 i Svenska golfförbundet. Klubben är också medlem i Smålands Golfförbund och i Riksidrottsförbundet. Banan anlades som ett Leaderprojekt där arbetsgruppen bestod av markägare och intresserade privatpersoner. Banan invigdes 2006. Vi firade tioårsjubileum av invigningen den 13 augusti 2016. Läs mer här och på golfklubbens hemsida.

Fin utmärkelse: År 2015 utsågs Ramkvilla GK till ”Den svenska sommarens bästa golfklubb” bland 9-hålsbanor i Sverige av tidningen Golf Digest, nr 8 2015. Länk till artikeln.

Kontakt:

Hemsida: www.ramkvillagolf.com
Ramkvilla Golfklubbs facebooksida

Tel: 0474 – 440 500
E-post: info@ramkvillagolf.com

Ordförande: Peter Sidvall
Tel. 073-392 42 61
e-post: peter.sidvall@telia.com

Länk till Ramkvilla golf
Bilden länkar till Golfklubbens hemsida, www.ramkvillagolf.com