Ramkvilla Kyrkliga syförening arrangerar kaffeservering och brödförsäljning och handarbetslotteri vid olika marknadstillfällen. Behållningen av försäljningen av det medlemmarna tillverkar sänds till behövande.

Under årsmötet 2018 beviljades anslag på 48.000 kr till Svenska Kyrkans olika kampanjer, Stadsmissionerna i Sthlm, Gbg och Malmö, IM Vrigstad, Diakonicentrum i Växjö, Gåvokassan Vetlanda, Fadderbarnet i Mali, Barncancerfonden, Kampanjen Svält, Litauen via Rottne, SKUT och Operation Smile.

Vi deltar också med lotterier på marknaden och julmarknaden och serverar kyrkkaffe.

Varannan vecka finns också ett Stick-kafé i Församlingshemmet. Här stickar vi baby- och barnkläder, filtar, sockor, mössor och halsdukar. Dessa skickas till behövande i Sverige och utomlands. Garner mottages tacksamt och även fler stickerskor. Vi träffas udda veckor tisdagar 9.45 – 12.00. Uppehåll under sommaren.

Vi vill sända ett stort tack till alla som kommer och bjuder på auktioner och köper lotter av oss. Det är det som gör det möjligt för oss att skänka så mycket pengar. Vi aktiva i föreningen hälsar nya medlemmar hjärtligt välkomna till verksamheten!

Arbetsgruppen:
Yvonne Berhardsson, sammankallande, 076-827669
Kerstin Fransson
Laila Hördegård
Sonia Fransson
Gunilla Gunnarsson

virkning