Plymska huset ligger mitt i byn Bäckaby och var tidigare ortens ålderdomshem. Idag är det en samlingslokal och vandrarhem. Samt servering av lunch på onsdagar och torsdagar. Information på Bäckabys hemsida,

Plymska huset är nyrenoverat och anpassat för personer med rörelsehinder. Här kan du övernatta hålla retreater mm. Bäckabygården uthyres också.

Pris för hyra och andra detaljer, se info på www.backaby.se

Gym i Bäckaby

Bäckaby har sitt eget gym med träningsredskap för en varierad träning. Gymmet är öppet mellan 08.00 och 22.00.

Träningskort till gymmet kostar 500 kr/person och kalenderår. För det får du träna så mycket du vill. Betalning kan göras på  bankgiro: 5276-7142 eller Swish 123 68 14 438. Skriv ditt namn och vad betalningen avser när du betalar. Du måste även skicka e-post till backaby.hembygd@gmail.com där du uppger ditt namn och telefonnummer. Som svar får du epostmeddelande med information om hur du kommer in till gymmet.

Har du redan köpt ett medlemskap och har glömt bort var sidan finns där man hämtar koden, gå då till www.backaby.se/gymmet där kan du sedan mata in den epostadress och få koden hemskickad till dig.

Kontakt:

För bokning och ytterligare upplysningar kontakta Marie Hjort Tel.: 070 66 22 444, mail: backaby.hembygd@gmail.com
Hemsida: www.backaby.se

Sommarservering i Bäckabygården

Under sommaren hålls en servering öppen på Bäckabygården. Från och med 15 juni är sommarserveringen öppet onsdag – söndag 14-20 hela sommaren, till och med den 14 augusti.Se backaby.se

  • Kafé med hembakat kaffebröd, mackor och glass
  • Hantverk från bygden
  • Minigolf och boulebana. Klot finns att låna.


Bild från gymmet i Bäckaby