Plymska huset ligger mitt i byn Bäckaby och var tidigare ortens ålderdomshem. Idag är det en samlingslokal och vandrarhem. Plymska huset är nyrenoverat och anpassat för personer med rörelsehinder. Här kan du övernatta hålla retreater mm. Bäckabygården uthyres också.

Pris för hyra:

Lokalhyra: 400 dygn för Plymska resp. Bäckabygården
Lokalerna kan också hyras för del av dygn. Kortare möten kostar 250 per möte

Vandrarhemspris: 200 per bädd. tillkommer 100 kr för lakan. Hela vandrarhemmet kan hyras för 2.000 kr

Sängplatser finns för 20 personer i 6 rum. Vandrarhemmet har en enklare standard. Här finns tillgång till ett välutrustat kök för självhushåll och mat kan tillhandahållas efter individuella önskemål. Det finns samlingssal med TV och piano. Gymnastiksal finns i intilliggande byggnad.

Gym i Bäckaby

Bäckaby har sitt eget gym med träningsredskap för en varierad träning. Gymmet är öppet mellan 08.00 och 22.00.

Träningskort till gymmet kostar 500 kr/person och kalenderår. För det får du träna så mycket du vill. Betalning kan göras på  bankgiro: 5276-7142 eller Swish 123 68 14 438. Skriv ditt namn och vad betalningen avser när du betalar. Du måste även skicka e-post till backaby.hembygd@gmail.com där du uppger ditt namn och telefonnummer. Som svar får du epostmeddelande med information om hur du kommer in till gymmet.

Har du redan köpt ett medlemskap och har glömt bort var sidan finns där man hämtar koden, gå då till www.backaby.se/gymmet där kan du sedan mata in den epostadress och få koden hemskickad till dig.

Kontakt:
För att bokning av lokaler och ytterligare upplysningar kontakta Marie Hjort 070-6622444, mail: backaby.hembygd@gmail.com
Hemsida: www.backaby.se

Sommarservering i Bäckabygården

Under sommaren hålls en servering öppen på Bäckabygården. Öppettiderna är vanligtvis mellan klockan 14 och 20. Öppet från mitten av juni till mitten av augusti. Se backaby.se

  • Kafé med hembakat bröd och praliner. Glass
  • Hantverk från bygden
  • Minigolf och boulebana. Klot finns att låna.


Bild från gymmet i Bäckaby